Fitness centar

KINEZIS

O nama

Fitness centar Kinezis iz Varaždina osnovan je 2013. godine,te teži da bude jedan od najkvalitetnijih centara rekreacije i zdravlja u Varaždinskoj županiji. Osnovan je na Trgu Matije Gupca 21 u Varaždinu. Fitness centar proteže se na 400m kvadratnih,te sadrži preko 40 vrhunskih sprava renomiranog američkog proizvođaća Precor,koji je vodeći dobavljač sprava svjetski poznatom Gold's gymu.

Aktivnosti se provode i u vrhunski opremljenoj multifunkcionalnoj dvorani u kojoj je moguć individualni rad sa klijentom ili rad u homogeniziranoj skupini. Dvorana je našim članovima svakodnevno na raspolaganju,osim kada se u njoj odvijaju grupni treninzi.

Vlasnik i direktor istog je mag.kineziologije Andrija Cenić. Diplomirao je na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu 2011.g. Usmjerenje kineziterapije položio je sa odličnim uspjehom, kao i obranio diplomski rad na temu „Tjelesne aktivnosti s osobama oboljelim od multiple skleroze“. Višegodišnje iskustvo rada u rekreaciji temelji na realizaciji brojnih tjelesnih aktivnosti, ne samo sa zdravim osobama nego i osobama oboljelim od multiple skleroze, slijepim osobama, nepokretnim osobama, kao i osobama sa različitim poteškoćama, odnosno povredama lokomotornog sustava ( ozlijede i operacije kralježnice,koljena,kuka,ramena itd.).

Vrhunski opremljen prostor fitnessa, moderna te kvalitetno opremljena dvorana,kao i stručno vodstvo naših trenera, dovoljan su razlog da se pokrenete i vježbate s nama. Steknite naviku, naviku pretvorite u potrebu, a potrebu svakog dana u novi izazov.

Naš tim

Andrija Cenić

mag. Kineziologije

Anica Sitar

mag. Kineziologije

Olimpija

maskota

Fitness centar Kinezis

Adresa

Trg Matije Gupca 21

42000 Varaždin

Hrvatska

Kontakt

Andrija Cenić

091/897 5619

andrijacenic@gmail.com

Web by eSENTIO